Restaurang NJK Buffé 2024
2.5.-15.9.2025
Restaurang NJK buffé | NJK:s buffémenyer tillreds för minst 40 personer.
Vi ber er vänligen att förbeställa menyn minst en vecka på förhand,
slutligt personantal ombedes senast fem vardagar före tillställningen.
Förrättsbordet enligt eget val innehållande: två fiskrätter, två kötträtter och två grönsaksrätter samt grönsallad
med vinägersås, husets bröd och nypotatis med smör.
KANAPÉER MED APERITIF
Toast Skagen (L)
Potatis och kallrökt lax (L)
Oxrostbiff och pepparrot
Sopp & Comte
5,50 €/st
FÖRRÄTTER
VÄLJ TVÅ FISKRÄTTER
Husets sill, strömming och potatis med smör och dill (L,G)
Rökt sik och gurka fänkål coleslaw (L,G)
Mousse på sikrom och skärgårdsbröd (L)
Rökt lax och gräslöks-äggmajonnäs (L,G)
Gravad lax och hovmästarssås (L,G)
Skagenröra (L,G)
VÄLJ TVÅ KÖTTRÄTTER
Rostbiff med Cumberlandssås (L,G)
Röktandbröstfileér med äppel (L,G)
Chorizo med rostad paprika (L)
Luftorkad skinka med melon och manchego ost (L)
Iberico gris coppa och kastanj (L,G)
Kalvköttpastrami och örtmajonnäs (L,G)
VÄLJ TVÅ GRÖNSAKSRÄTTER
Trädgårdsmästarens sallad gjord av säsongens grönsaker (L,G)
Örttig potatissallad (L,G)
Caesarsallad med krutonger (L)
Marinerade tomater och mozzarella (L,G)
Meloner, oliver och fetaost (G)
Sallad med gurka och blomkål (V,G)
BUFFETPRIS ENLIGT VARMRÄTTEN
Halstrad röding med dill potatis och
smör-vitvinssås (L,G)
67 €/person
Nöt marmorfilé med potatiskaka smaksatt med västerbåtten ost och marsalasås (L,G)
72 €/person
Mör Iberico grisnacke med rostad ört potatis och chimichurri (L,G)
67€/person
Miso glaserade mysk kalebass med beluga linser och rökt chimichurri (V)
62€/person
VINPAKET
BASIC 55 €/person
Till tre rätter – Ett glas husets skumvin, två glas vin med maten och dessertvin.
CUSTOM 74 €/person/hlö
Till tre rätter – Ett glas husets champagne, två glas vin med maten och dessertvin.
EFTERRÄTT
Jordgubb och mandel (L,G)
eller
NJK ”mess” (L, G)
NATTMAT
Hot dog, senap, ketchup, gurka sallad och rostad lök
12,00 €/person
NJK´s pytt i panna
12,00 € /person
Vi förutsätter att hela gruppen beställer ett enhetligt menyalternativ fem vardagar före tillställningen.
Specialdieter beaktas enligt önskemål.
Faktureringsgrund är det personantal som har bekräftats fem vardagar före tillställningen.